Artikel 21 van 21

Puratex® veloursborstel

€ 24,00 (inclusief btw)

Voor het opborstelen van veloursstoffen! 
Word jij ook gek van al die nare randen en zitplekken in je bank? Borstel ze dan weg met deze veloursborstel! De borstel is speciaal samengesteld uit twee soorten borstelharen die ervoor zorgen dat de vezels weer rechtop gaan staan.

Instructie:
Gebruik dit product op de volgende manier:  

  1. Zorg dat de stof stofvrij is. Gebruik een stofzuiger met een zacht meubel-opzetstuk, of de LCK® reinigingshandschoen.
  2. Behandel het oppervlak met de borstel. Beweeg altijd met de richting van de pool mee en werk netjes van naad tot naad.

Probeer onderhoudsproducten altijd eerst even uit op een onopvallende plek, voordat je het hele meubelstuk behandelt.

Inhoud:
Wanneer je dit product bestelt ontvang je het volgende:

  • Puratex® veloursborstel (1 stuk)
  • Gebruiksaanwijzing

Tips:
De antwoorden op de meest gestelde vragen. 

• Wat bedoelen jullie met impregneren?
Een impregneer legt een flinterdun beschermend laagje om de stofvezel heen. Dit weerhoudt vloeistof en vuil ervan de vezel binnen te dringen. Met andere woorden: het beschermt de stof. Puratex® impregneer heeft als enige impregneer een OEKO-TEX® certificatie.

• Is de reiniger geschikt voor alle vlekken?
Nee, de reiniger is geschikt om nieuwe en oude ‘in water oplosbare’ vlekken te verwijderen. Een vlek veroorzaakt door balpen, of jeans zul je er niet mee kunnen verwijderen. Gelukkig is er veel meer mogelijk dan je denkt, we testen jouw bekleding namelijk op alle reinigers uit ons assortiment. Stuur even foto in van jouw vlek, dan gaan onze experts voor je aan de slag.

 Waarom gedestilleerd water?
In onze stappenplannen en adviezen verwijzen we constant naar het gebruik van gedestilleerd water, maar waarom? Niet al het kraanwater in Nederland heeft dezelfde waterhardheid. Door te reinigen met kraanwater kúnnen er hele vervelende kalkranden achterblijven. Dat is op zich al vervelend, maar dit is nog vervelender wanneer je net je best hebt gedaan om een koffievlek te verwijderen. Haal daarom een liter gedestilleerd (of gedemineraliseerd) water in huis, verkrijgbaar bij bijna elke supermarkt of de drogist. 

 


Vragen?
Heb je vragen over dit product? Neem dan even contact met ons op.

© 2018 - 2024 Chill Line | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel