Artikel 8 van 21

Keralux® intensieve reiniger

€ 14,00 (inclusief btw)

Intensieve reiniging voor alle ledersoorten*.

De Keralux® intensieve reiniger is een krachtige reiniger die geschikt is voor alle ledersoorten. Deze reiniger is ideaal om de wat oudere, in water oplosbare, vlekken te verwijderen.


Instructie:

Doe een klein beetje van de reiniger in een zachte spons en knijp de spons in elkaar om schuim te maken. Breng het schuim aan op het leder, spoel de spons tussendoor uit met lauwwarm water. Bij sterker vervuilde plekken het schuim kort in laten werken. Wis het leder vervolgens schoon met een vochtige katoenen doek. Gebruik bijvoorkeur gedestilleerd water om kalkranden te vermijden. Behandel altijd een compleet pand en werk netjes van naad tot naad.


Aanbevolen frequentie: 

Halfjaarlijks of bij vlekken, de inhoud is voldoende voor 5 zitplaatsen.   

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Keralux® intensieve reiniger (200ml)


*Niet geschikt voor:

Plantaardig gelooid leder. Gebruik hiervoor de Keralux® plantaardige reiniger.

Belangrijk:

Doe de reiniger nooit direct op het leder maar altijd in een spons of doek. Een lichte kleurintensivering na gebruik van de Keralux® intensieve reiniger op vol-aniline of nubuck leder is normaal en verdwijnt na verloop van tijd vanzelf weer. 


Tip: Om grote oppervlakten efficiënt te reinigen kun je een kwart van de reiniger in een teiltje gieten. Met de spons kun je op deze manier, in korte tijd, veel schuim knijpen. Zorg dat je een tweede teiltje met lauwwarm water bij de hand hebt om de spons tussendoor uit te spoelen.

 

© 2018 - 2024 Chill Line | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel