Artikel 7 van 21

Keralux® milde reiniger

€ 12,50 (inclusief btw)

Reiniging voor alle ledersoorten*. 

De Keralux® milde reiniger is een basisreiniger die geschikt is voor alle ledersoorten*. Deze reiniger is ideaal om de verse, in water oplosbare, vlekken te verwijderen en voor de reguliere onderhoudsbeurt.


Instructie:

Doe een klein beetje van de reiniger in een zachte spons en knijp de spons in elkaar om schuim te maken. Breng het schuim aan op het leder, spoel de spons tussendoor uit met lauwwarm water. Bij sterker vervuilde plekken het schuim kort in laten werken. Wis het leder vervolgens schoon met een vochtige katoenen doek. Gebruik bijvoorkeur gedestilleerd water om kalkranden te vermijden. Behandel altijd een compleet pand en werk netjes van naad tot naad.


Aanbevolen frequentie: 

Halfjaarlijks of bij vlekken, de inhoud is voldoende voor ca. 5 zitplaatsen.   

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

Keralux® milde reiniger (200ml)

*Niet geschikt voor:

Plantaardig gelooid leder. Gebruik hiervoor de Keralux® reiniger V.

Belangrijk:

Doe de reiniger nooit direct in het leder maar altijd in een spons of doek. Een lichte kleurintensivering na gebruik van de Keralux® milde reiniger op vol-aniline of nubuck leder is normaal en verdwijnt na verloop van tijd vanzelf weer. 


Tip: Om grote oppervlakten efficiënt te reinigen kun je een kwart van de reiniger in een teiltje gieten. Met de spons kun je op deze manier, in korte tijd, veel schuim knijpen. Zorg dat je een tweede teiltje met lauwwarm water bij de hand hebt om de spons tussendoor uit te spoelen.

 

© 2018 - 2024 Chill Line | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel