Artikel 15 van 21

LCK® reinigingshandschoen set

€ 20,00 (inclusief btw)

De complete onderhoudsset voor de snelle reiniging tussendoor! 

De LCK® reinigingshandschoen set bevat een flacon LCK® reinigingswater en twee LCK® reinigingshandschoenen. De handschoen is speciaal ontwikkeld om leder, kunstleer, microvezel en meubelstof op een veilige manier te reinigen. Je kunt de handschoen zowel droog, als ook nat gebruiken. Gebruik bijvoorkeur LCK® reinigingswater of gedestilleerd water om kalkranden te voorkomen. 

Let op: Niet alle meubelstoffen en ledersoorten mogen nat gereinigd worden. Controleer op onze website of de LCK® reinigingshandschoen set òf de LCK® reinigingshandschoen (droog) wordt geadviseerd. Is jouw stof niet door ons getest, kijk dan in de wasvoorschriften van de fabrikant of probeer eerst op een onopvallende plek uit.  


Werkwijze:

Droog: de handschoen over het oppervlak halen, werk netjes van naad tot naad en behandel altijd een compleet pand. 

Druppel: bij gebruik van LCK® reinigingswater volstaat het om enkele druppels over de handschoen (of pluis-vrije doek) te verdelen. De handschoen vervolgens over het leder halen. Werk wederom netjes van naad tot naad en behandel altijd een compleet pand. 

Nat: De LCK® reinigingshandschoen kan ook nat gebruikt worden. Giet hiertoe 1/5 LCK® reinigingswater in een klein bakje. Dompel de handschoen helemaal onder en wring hem vervolgens uit. Bij vol-aniline leder kan het gebeuren dat er donkere plekken ontstaan. Dit komt omdat het water direct en onregelmatig wordt opgezogen. De donkere plekken trekken na droging vanzelf weer weg. 

Aanbevolen frequentie: 

Dagelijks (droog) tot wekelijkse reiniging. 

Tenminste houdbaar tot: 

36 maanden na productiedatum.

Inhoud:

LCK® reinigingswater (200ml), LCK®reinigingshandschoen (2 stuks).  


Tip:

De handschoen is gemaakt van duurzaam materiaal en kan gewassen worden tot 60º Celsius! Gebruik geen wasverzachter. 

 

© 2018 - 2024 Chill Line | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel